KOMPLEX

2014


 
La upp denna bild på instagram för några dagar sen och skrev något om att det är första gången jag har blåa jeans osv. Det är så att jag har haft stora komplex över min kropp, speciellt över mina ben. Har alltid försöka undvika ljusa färger och helst velat gömma dem. Men nu har jag börjat tänka annorlunda. Jag accepterar mig själv och låter mig ha vad jag vill ha på mig och skiter i att mina ben ser tjocka ut (som jag har tänkt hela tiden). Man får bara en kropp i sitt liv och ska man gå och vara arg/ledsen för att man ser ut på ett sätt hela livet? Nej! Det gäller att ha lite självförtroende och tro på sig själv att man faktiskt duger och ser bra ut. För mig har det tagit ett bra tag innan jag fick ett bra självförtroende och önskar att jag kunde fått det lite tidigare, men nu har det kommit och det är riktigt skönt att faktiskt se bilder på mina ben och inte klanka ner på mig själv. 
 
Alla har komplex på sin kropp och det är inte det lättaste att få bort det, utan man skippar att äta eller tränar som en galning för att få bort fettet på magen. Men den enklaste vägen är att se på sina ben eller t.ex. mage annorlunda är bara att tro på sig själv och älska sig själv. Att träna och äta hälsosamt är bara en bonus för dig och din hälsa. Jag tränar självklart för att jag vill förändra min kropp så den ska se starkare och bättre men jag gör det för att jag älskar det och för att jag mår så otroligt bra över det och det är ju det allra viktigaste. Om man hatar att springa men gör det för att få bort fett så mår du inte bra och det kommer verkligen inte göra dig på bättre humör. 
 
Så, tillåt dig godis och andra sötsaker ibland och lär dig själv att acceptera hur du ser ut och gilla dig själv. 
 



Maja Fridh

http://majafridh.se

Fin blogg du har!


Sara

Har haft samma problem men äntligen bestämt mig för att bryta "mönstret". Det är bara att öva - byxa efter byxa. Dina ben ser btw skitsnygga ut i dem där byxorna! Var stolt!

Svar: Åh nämen tack! Blir grymt glad av dina ord, vad bra att du bestämt dig det är de enklaste! Kram
ffitnessfood.blogg.se


Johanna - Träning, Hälsa & Vardag

http://Http://johannamariakallgren.blogg.se

Så bra skrivet! Tycker absolut inte du ska skämmas för dina ben, verkligen inte! Men jag vet precis hur du känner, då jag har extrema komplex över min mage.. Men som du säger, lär man sig att tycka om sig själv så blir komplexen mindre och mindre och till slut kanske försvinner helt, hoppas jag:) Alla har vi komplex även om man inte visar det utåt. Kram på dig!

Svar: Tack blir superglad! Ja, så är det :)
ffitnessfood.blogg.se


HANNYGIRL

http://hannatan.blogg.se

BRA DU ÄR! På riktigt hoppas att unga tjejer ser dig som en förebild nu och när er blogg blir sveriges största träning&hälsa-blogg. SÅ BRAAAA

Svar: Haha nämen shit! TAck :D haha
ffitnessfood.blogg.se


Hannah

http://miniwiini.blogg.se/

Kika gärna in i min blogg, ställ gärna frågor så det blir lite mer "fart" i bloggen också! :) (http://miniwiini.blogg.se/)


Annster

http://annster.se

Bra skrivet :)

Svar: Tack :)
ffitnessfood.blogg.se


Sofie

http://sofiefalk.blogg.se

Så sjukt bra skrivet!

Svar: Tack blir superglad! :)
ffitnessfood.blogg.se


mariekarolina

http://mariekarolina.blogg.se

Tycker du har skitsnygga ben! :)

Svar: åh tack vad glad jag blir :)
ffitnessfood.blogg.se


Mikxki

http://mikxki.blogg.se

Riktigt bra text! :)

Svar: Tack :D
ffitnessfood.blogg.se







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?