Q/A - Jag minskar inte i vikt längre

2014


Fick en fråga på min mail där en tjej skrev såhär:
 
Jag tänkte att jag tar upp detta i ett blogginlägg då det är många som gör "felet" precis som Gabrielle i denna situation. Hon äter bra och tränar bara (tolkar jag det som) kondition. Rätt så mycket dessutom. Så vad gör hon för "fel" då? Det är inte det att hon unnar sig då och då som hämmar viktnedgången. Det är variationen. Hon kör endast kondition. Precis som jag tog upp i DET HÄR inlägget så behöver vi styrketräna också. När man styrketränar så bygger man upp musklerna (det behöver inte vara synbart). Desto mer muskler du har, desto mer förbränner du. Alla ni som stirrar er blindt på mat och kör kondition sju gånger i veckan. Du kommer inte gå ned i vikt av det, om det nu är ditt mål. Konditionsträning bryter ned musklerna och styrketräning bygger upp musklerna. Lägg in två till fyra styrketräningspass och du ska se att du är tillbaka på banan igen. Lycka till!
 
/Elin


Juice

2014


JAAAAAAAAAA! Alltså, jag fick en juicemaskin, eller råsaftscentrifug som det så fint heter, av min mamma i julklapp. Den var trasig så jag skulle åka och byta den. Tror ni inte att alla var slutsålda då?! Det har varit slutsålt fram tills ungefär nu. Så nu, ÄNTLIGEN, har jag köpt en ny sådan. Bara typ ett halvår senare.. Så är det med årets julklapp. Den blev invigd igår kväll och resultatet förbluffade mig. Blev hur gott som helst. Den kommer användas flitigt.
 
Finns inget direkt recept, vi bara kastade i lite grapefrukt, apelsin och citron. Klicka HÄR för att köpa din egna innan den tar slut precis överallt igen.
 
Jag har tröttnat på att försöka lära mig kameran,
därav dom dåliga bilderna hela tiden... I'm sorry.
/Elin


nike pegasus

2014Detta är alltså mina nya springskor som jag fick i födelesedagspresent av min pappa & farfar. Jag har länge velat efter ett par nike free run men fick höra svart på vitt att det inte är ett par skor för mig & fick även höra massa saker som var bra med dessa så blev grymt glad! 
 
Den gröna under skon ska göra så man får ett bättre löparsteg och lite mer ''skjuts'' iväg när man springer. Lät riktigt intressant och ska bege mig ut på en springtur imorgonbitti och är så grymt peppad! Detta var exakt vad jag behövde :D 
 
Dessa finns på intersport för 1099 kronor, grymt värt om man är ute efter löpning!
 
/ Erica