Påväg till Göteborg

2014


Just nu sitter jag antagligen på tåget ner mot Göteborg. Ska på Summerburst (detta är ett tidsinställt inlägg). Tänkte berätta om gårdagen. Jag och min goda vän Emma åkte in till stan för att testa på Pole Dance/Pole Fitness. Fy satan vad roligt det var, vi båda kommer nog börja på det snart. Kassa mobilbilder, still better än ingenting. ;) (Ja, jag och stången kom bra överrens, vadårå? Hahah.
 

 


Hur får jag tillbaka motivationen?

2014


Det rullade in lite bra tips när jag postade inlägget om mitt bästa tips att få tillbaka motivationen. Tänkte därför publicera era tips här så att alla kan ta del av det! Kolla även in dessa personers blogg/instagram!
 
Elin:
När jag tappar motivationen brukar jag gå in på andras bloggar och instagram där de delar med sig av sina hälsoresor, man blir så otroligt peppad av att se hur andra har lyckats. Jag brukar även gå in på youtube och kolla på grymma inspirationsvideos och direkt är man taggad som fanken för att sticka till gymmet! Funkar varje gång! :) 

Matilda:
Anledningen till att man inte kommer iväg ibland är för att ingen tvingar en! 
 
Linn:
Variera sig! Tycker det kan räcka med att bara testa på en ny övning ibland. Eller varför inte ett helt nytt upplägg? Man fastnar lätt i sina rutiner, en förändring kan trigga igång motivationen igen enligt mig! :) Och även - Skaffa en träningskompis! Om problemet är just det där med att lyckas kliva utanför dörren och faktiskt ta sig till gymmet. Planerar man in att träna med någon är risken inte speciellt stor att man inte kommer iväg :)
 
 
 
 
 
 
 
 


Godmorgon onsdag!

2014


Härliga onsdag! Det roliga var att jag tänkte skriva måndag men så är ju fallet verkligen inte! En jobbdag till sen är det långhelg och Summerburst! Först, frukost och onsdag.
 
 
Kakdegsröra med choklad/jordnötssås och hallon. Vattenmelon, apelsin, mer hallon och grönt te på sidan om.
 
Kakdegsröra recept
Blanda ca 2-3 dl lättkvarg med 1-2 msk jordnötssmör, tillsätt 1 skopa proteinpulver (kasein) och blanda tills konsistensen påminner om glass!
 
Choklad/jordnötssås recept
Blanda 1 msk jordnötssmör med 1 tsk kakao och vatten tills rätt konsistens.