Protein- och kokosgröt

2014


Godmorgon! Trött som bara den idag och det blötsnörar. Kul... Jaja, inga ursäkter. Idag blir det ett kort men intensivt mag- och rumppass följt av en lång stretch, får se om det blir på fm eller ikväll. Vid 10 ska jag i alla fall cykla till jobbet, i detta roliga väder. WOHO! Nu kör vi måndag, bring it!
 
1 dl fibergryn, 1,5 dl mjölk, ½ dl kokosflingor och en skopa Fitnessguru One Whey Vanilla White Chocolate.
 
Ha en superfin måndag! :)
 
 
 
 
 
 


Tävling - To Die For AVSLUTAD

2014


Tävlingen om en To Die For-bikini är nu avslutad!
 
 
VINNAREN ÄR *trumvirvel*.......................... KATJA. Du kommer bli kontaktad via mail. Tack till alla som deltog, önskar att ni alla kunde vinna en varsin! Kommer en ny tävling om 1-2 veckor så håll utkik!
 
KRAM!
 
 
 
 
 
 
 


Nyttig choklad/hallonpudding

2014


Idag har jag testat mig på att göra en pudding av en av portionspåsarna jag fick av fitnessguru igår. Toppade denna gudomligt goda pudding med vaniljkvarg (lättkvarg blandat med vaniljpulver), en färsk jordgubbe och lite saft från en lime. "Smakerna gifter sig i munnen". Jag glömde dock att ha i äggvitan så min blev inte så fast. God ändå! Har gjort detta förut så jag vet att det funkar med äggvitan! :D
 
 
Vad behöver jag?
En skopa one whey isolate milk chocolate
En stor näve frysta hallon (funkar med andra frysta bär också)
En äggvita
1½ dl mjölk
½ dl vatten
2 tsk kakao
 
Hur gör jag?
Vispa äggvitan hårt och tillsätt sedan övriga ingredienser och mixa. Ställ in i kylen i några timmar. Ta ut och dekorera precis innan du ska äta. Ät och NJUT!
 
 
 
 
 
 
 
Glöm inte bort att tävla om en To Die For-bikini. Klicka HÄR för att komma dit.