WOW SE HIT

2014


Livet känns verkligen bra just nu... Färdig personlig tränare i slutet av augusti, ska börja jobba med ett företag med många kända pt's snart och.....
 
...så studerar jag även till Dipl. Nutritionist just nu. Väldigt intensiv men kul kurs, mycket att ta in. Det innebär att jag efter avslutad kurs (ca 3 veckor kvar) kommer börja sälja kostscheman. Håll i er nu! Den första som hör av sig till mig (elinbjorkander@hotmail.com) kommer få fyra veckors gratis skräddarsytt kostschema (med reservation för eventuella justeringar) av mig. Den andra som mailar kommer få 150:- rabatt på valfri tjänst och den tredje som mailar kommer få 100:- rabatt på valfri tjänst. Efter detta är det ordinarie pris. Hur bra är inte detta? 
 
Nu börjar min lektion! Hoppas ni ser fram emot detta, det gör i alla fall jag. Observera att ni kan maila om detta först när jag publicerat att jag är färdig nutritionist här. Annars kan ni alltid maila gällande frågor, rådgivning m.m. 
 
elinbjorkander@hotmail.com
/ElinA

Kan man maila dig för övriga frågor? Och kanske skicka någon bild och så för att få tips? :)

Svar: Absolut! Bara att maila :)
ffitnessfood.blogg.se


Alice

http://bompbomp.blogg.se

Har också ett stort intresse för det, men i dagens läge dricker jag hellre sötningsmedel än rent socker. Men helst använder jag stevia. Koffein har jag aldrig reagerat på, men en kompis till mig reagerade kraftigt på Celsius första gången hon drack det.

Kul med PT förresten, hade själv planer på det ett tag. Men sedan vaknade jag en dag och bestämde mig för att bli Sveriges bästa kvinnliga polis istället. Haha :)


Jennifer

http://jjennaa.blogg.se

Åhh min stora dröm är att bli PT o nutritionist! Hur har det funkat för dig? Hur länge har du hållt på med denna utbildning? Hur får man tag på en bra utbildning? Vilken utbildning går du? Haha många frågor men vill veta, så berätta gärna allt möjligt om detta om du har lust :D


BlondeVulgorette

http://fames.se/blondevulgorette/

haha naaw jaa så kan de också vara hahah. jaasssåå va jobbar du med då? :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?