Världen har förändrats

2014


Det är svårare att få i sig allt vi behöver under en dag nu än vad det var för tio, tjugo år sedan. Frukt och grönt sprayas med både färg och smakämnen, besprutas och konserveras. Detta medför att näringsämnena i varorna försämras. Just därför började jag med Vemma. Jag ville få i mig allt jag behövde under en dag, jag ville må bättre, känna mig piggare och fräschare.
 
 
Efter nästan två veckor med Vemma så har min hälsa förbättrats avsevärt. Jag sover som en bebis, jag har blivit allmänt piggare och har kännt mig gladare och mer positiv. Mina naglar och mitt hår har blivit starkare och finare. Min hy lyser. Efter knappt två veckor. Jag är så glad att jag fann detta och att jag fick möjligheten att börja jobba med det.
 
Jag kunde inte ha börjat med detta vid en bättre tidpunkt. Nu när mitt liv är så stressigt och jag verkligen måste orkar med långa och intensiva dagar. Vemma är min räddare i nöden.
 
Jag uppmanar ingen att börja dricka Vemma. Jag vill bara informera att det faktiskt finns en dryck som är allt den säger att vara, den innehåller allt den sägs innehålla och gör kroppen och knoppen gott. Vill du köpa Vemma så kan du göra det HÄR. Köper du en produkt kan du även få börja jobba med Vemma och mig. Skicka ett mail på elinbjorkander@hotmail.com

/ElinJennifer

http://jjennaa.blogg.se

Det låter ju riktigt bra!

Svar: Helt fantastiskt! :D
ffitnessfood.blogg.se DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?