Q/A - Magrutor

2014


         
Hej!
Jag valde att ta upp denna fråga i ett blogginlägg då jag vet att det finns en del som inte har bra kunskap inom detta ämne och som tror att 100 situps varje kväll kommer få magen att se ut som rutorna på en Marabou-kaka. Ledsen att göra dig och alla andra besvika men det kommer inte att fungera.
 
Synliga magrutor får du när du ligger på en relativt låg fettprocent. Det gör du genom att köra mycket konditionsträning (OCH STYRKETRÄNING, kom ihåg att styrketräning bygger upp muskelmassan och muskler = högre fettförbränning) samt bra mat. Det finns verkligen inga hemligheter. Du får inte en tvättbräda av en situp och en broccoli, sorry. Det krävs slit och ett jävlaranamma.
 
Jag har varken synliga abs eller en platt mage. Det är helt okej. Jag är nöjd med mig själv, precis som jag är. Jag älskar både mat och glass för mycket för att kunna få en mage som ser vältränad ut. Jag prioriterar att må bra i själen framför att ha en tvättbräda, även om det är snyggt. Inget fel på min mage trots att där är lite mer fett än vad det borde. Jag är okej, jag är mänsklig.
 
Jag uppmanar alla våra läsare att börja innifrån, hitta ditt lugn och din själ. När du gjort det kan du börja jobba dig utåt om det verkligen är vad du vill. Förhoppningsvis är du redan nöjd, för du är helt otroligt vacker precis som du är.
 
/Elin
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?