PT-utbildning dag 3

2014


Igår körde vi igenom hela kroppen anatomiskt och fysiologist. Skelett, leder, muskler, rörelser, termer osv. Tungt och hjärnan kändes som äppelmos när dagen äntligen var slut. Helt otroligt dock hur mycket man kan lära sig på endast en dag. Det mesta beror ju självklart på läraren och hur den når ut till gruppen. När han sen sa "plugga inte idag" så lättades en sten från mig och stressen försvann. Idag ska vi gå igenom allt igen. Känns konstigt nog helt okej och inte så svårt som jag trodde det skulle vara. 
 
Nu kör vi på ytterligare en tung dag med anatomi och fysiologi följt av stängning på jobbet. Imorgon är jag ledig från jobbet och ska därför sätta mig ned med alla kostscheman. Trots att det är lite stressigt så är jag så himla lycklig. Äntligen ska jag få göra vad jag älskar. Dela med mig av min kunskap av det jag älskar mest, min stora passion i livet. Jag önskar jag kunde hjälpa alla människor som vill! 
 
Himla roligt förresten att det är så många som vill ha kostschema av mig. Ska verkligen göra mitt yttersta och sedan samla alla recensioner så du som är osäker kan få läsa vad andra tyckte om det och kanske resultat.
 
 
/Elin
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?